onsdag den 21. oktober 2020

Profilopdateringer, coronatest og Namirembe

 Nu er det endeligt lykkedes vores socialarbejdere at blive færdig med profilopdateringerne for fadderbørnene. Det var i begyndelsen af året gået lidt i glemmebogen pga. corona lockdown og alle børnene blev sendt hjem men... Nu har vi endeligt fået profilerne samlet sammen og lagt i sponsor login så hvis du er fadder til et barn så klik ind og se opdateringen. Profil billederne kommer senere.

Ved du ikke hvor man logger ind så klik på hjælp og udfyld din e-mail som vi har registeret hvorefter du modtager et e-mail med et nulstillingslink:




Child Care kontoret i Masaka for Harriet sidder her sammen med Mulira

I går fik jeg lige en besked fra KLM om at hvis jeg skal flyve på fredag så skal jeg have en corona test som ikke er mere ned 72 timer gammel. Heldigvis fandt jeg ud af at der her i byen var en klinik som kunne gøre det og så kom de ovenikøbet hjem til folk og tog testen. Testen er taget så nu håber jeg så at de kan leve op til hvad de lover så jeg har testen inden afrejse.

Yderst ubehageligt at få en lang vatpind langt op i næsen/hoved

Wilberforce var i dag i fiskerlandsbyen Narmirembe hvor enkelte familier er flyttet tilbage selv om at næsten hele byen stadig er oversvømmet

Hovedgaden ind til fiskerlandsbyen




Og så lige et par glade børn med gaver fra deres sponsor i Danmark :-)




/cj