søndag den 26. november 2023

På Udflugt til Rukungiri

I denne uge kørte Walter, Rikke og chauffør, Frank, til Rukungiri distriktet, en fire timers kørsel fra Masaka. På grund af det vedholdende regnvejr tog det os denne gang omkring seks timer at ankomme. Vejene er udfordrende, og for sikkerhedens skyld tager vi alle nødvendige forholdsregler på rejsen, især på grund af de mange dybe huller i vejen.

"Aunt Elvi" skolen ligger i det sydvestlige Uganda, tæt på grænserne til Rwanda og Congo. Området har en mindre befolkning, og køreturen dertil byder på det smukkeste landskab med bjergkæder og naturskønne omgivelser. Selvom rejsen kan være lang på ujævne veje, gør den fantastiske udsigt det hele værd!

Husk, at du kan se videoer fra turen og meget andet på vores Instagram: childcaredenmark 











Trods de vanskelige vejrforhold blev dagen helt fantastisk, og regnen stoppede heldigvis, da vi nåede frem. På "Aunt Elvi" skolen blev vi mødt af utroligt mange glade børn, og stemningen var fantastisk. Selvom vi havde travlt, tog vi os også tid til at snakke med både børn og ansatte.

102 af ChildCare's sponsorbørn på skolen modtog gaver og madpakker, takket være vores mange faddere.

Vi besøger skolen ca. hver anden måned, men i denne juletid vender vi allerede tilbage den 18. december, og det ser vi virkelig frem til!



Herunder kan du se nogle af de mange glade børn, som fik gaver!