mandag den 6. november 2023

Safari & Mødet Mellem Faddere Og Sponsorbarn

Safari ved Lake Mburo


Vi har i øjeblikket af vores to sponsorer, Tanja og Josefine, og vi har haft nogle skønne og hyggelige dage!

I weekenden begav vi os ud på en eventyrlig safari ved Lake Mburo, selvom vejret ikke altid var med os. Vi begyndte dagen med en guidet gåtur i regnvejr, hvor vi fik mulighed for at komme tæt på parkens imponerende dyreliv.

Vi så zebraer, vildsvin, gazeller og mange andre dyr. Senere på dagen begav vi os dybere ind i parken, hvor vi blev mødt af en majestætisk flok giraffer og imponerende bøfler. Dagen blev afsluttet med en spændende bådtur på en af søerne i parken, hvor vi kunne de smukke, og lidt skræmmende, flodheste og krokodiller. Det var en sand safarioplevelse!












Det første møde mellem Josefine, Tanja og Grace


Højdepunktet kom i dag, da Josefine og Tanja endelig fik mulighed for at møde deres sponsorbarn, Grace, for første gang. De har støttet Grace siden 2018, da hun gik i BabyClass, og dagen var fyldt med glæde, nysgerrighed og spænding. De havde også medbragt fodboldstøvler og tøj til Emmanuel børnehjemmene, som blev modtaget med stor begejstring.

Først på dagen blev Josefine og Tanja vist rundt på Emmanuel børnehjemmene og skolen, og derefter mødte de Grace for første gang.

Grace fik følgeskab af sin fætter og kusiner, som alle bor hos samme bedsteforældre. 

En rundvisning på de to Emmanuel Børnehjem

Josefine sammen med vores yngste pige på børnehjemmet, Blessing.

Tanja og Josefine mødte også vores ældste dreng, Yasin, på børnehjemmene.

Rundvisning på Emmanuel skole, hvor vi startede med at besøge de yngste børn i Baby class, Middle class og Top class.

Så var det endelig tid til besøg i Primary 2, hvor Grace sad.

Og udenfor klasselokalet var der tid til krammere.


Josefine og Tanja møder Graces' fætter og kusiner, som tager os med hjem til dem.


Grace's bedstemor i den røde kjole, som tager sig af de fem børn. De forsøger dem bl.a. ved at farme vanilje, kaffe, bønner og majs.

De syv familiemedlemmer bor sammen i dette hus.

Der var også medbragt gaver i form af legetøj, sko og tøj.

Og fantastisk smuk gave, som var et fotoalbum til Grace, så hun kunne se billeder af familien i Danmark og meget mere.

Store smil på gruppebillede. 


Efter at have sagt farvel til Grace og hendes familie (vi har inviteret dem til Masaka i morgen), fortsatte vi til en skov, som Tanja og Josefines familie har været med til at donere. Deres donation gjorde det muligt at plante over 200 træer i nærheden af Emmanuel, og denne handling har en helt særlig betydning for dem. Disse træer vil blive brugt til en række formål, herunder konstruktion af tage og forsyning af brænde til skolens køkken. Det er en gavmild gestus, som vi er dybt taknemmelige for!






Julen nærmer sig med hastige skridt!


Udover vores spændende besøg begynder distributionen af julesække denne uge. Vi arbejder hårdt på at sprede ekstra glæde og julestemning, når vi leverer sække til lokalsamfundet. Husk, at I også kan støtte dette initiativ ved at købe julesække via dette link: https://www.childcare.dk/vare/en-julesæk_1 

Desuden er vores legetøjskatalog netop blevet opdateret, og der er masser af fantastiske legetøj at vælge imellem på vores hjemmeside. Forkæl dit sponsorbarn med en særlig julegave ved at følge dette link: https://www.childcare.dk/kategori/legetøj