onsdag den 25. oktober 2023

Sponsorgaver, Juleforberedelser & Nyt Byggeprojekt

Julen nærmer sig, og vores forberedelser er i fuld gang! Vi har begyndt at pakke sukker, olie, bønner, majsmel og en lang liste af fornødenheder i individuelle poser. Vi har endda erhvervet en halv ko, som nu bliver opdelt i mindre portioner og frosset ned, klar til distribution. 

Lageret bliver fyldt godt op.

Slagteriet ser en smule anderledes ud end i Danmark


Vores dedikerede socialarbejdere, Josephine og Zipporah, arbejder hårdt på at planlægge indkøbene, som snart vil finde sted på det lokale marked. De vil derefter tage kursen mod Emmanuel børnehjem, hvor de vil bo og arbejde i en hel uge, før de tager en uge fri. 

Vi har også haft den glæde at besøge Emmanuel skole for at give sponsorgaver til børnene. Børnene forlod skolen med smil på læben og en taske fuld af gaver. 

Socialarbejderne Josephine og Zipporah gør klar til ugens indkøb.



Frokost på Emmanuel, hvor alle bønner bliver spist op - og med ekstra service.

På Emmanuel skole pågår der i øjeblikket udgravning til et nyt skoletoilet. Det gamle er ikke længere i god stand, og derfor er det nødvendigt med nye faciliteter. Konstruktionen af dette toilet indebærer en dyb udgravning i jorden, og arbejdet er i fuld gang. Alle ser spændt frem til det færdige resultat, som forventes at stå klar enten sidst på året eller i begyndelsen af 2024.










Mvh. 
Rikke