mandag den 1. juli 2024

Hjertevarm Afskedsfest & Donation fra Kirken

Hjertevarm afskedsfest 
Denne weekend har vi haft en uforglemmelig “afskedsfest” for en af vores skønne tanter, Zipporah, på børnehjemmet. Zipporah har gennem flere år været en uvurderlig del af vores familie, og vi har været utrolig glade for hendes dedikation og kærlighed til børnene. Hun har en særlig evne til at skabe glæde og tryghed omkring sig, og vi vil savne hendes varme nærvær.
Nu er Zipporah klar til at begynde et nyt kapitel i sit liv. For at fejre hende og sige ordentligt farvel, samledes vi med alle børnene til en dag fyldt med leg, dans, lækker mad, kage og masser af kram. Der blev holdt taler, delt tårer og skabt minder, som vi vil bære med os i lang tid. Det var en følelsesladet, men også smuk dag, hvor vi fik mulighed for at påskønne Zipporahs indsats og bidrag!


Masser af leg og legetøj.








Også Walter, Simon og Moses hyggede sig med et spil Ludo.



Zipporah fik en ny telefon i gave.




Donation fra Emmanuel kirken
Derudover vil vi gerne rette en stor tak til vores kirke ved Emmanuel for deres støtte og bidrag. Denne søndag gik lokalbefolkningen sammen om at donere mad til børnehjemmene, hvilket er en utrolig gavmild og fantastisk gestus. Vi er dybt taknemmelige for denne støtte til vores forældreløse børn.

Carsten og John prædikede også i Masaka Family Church ved Emmanuel i søndags.