mandag den 26. februar 2024

Carsten & Bestyrelsesmedlemmer er tilbage i Uganda!

Carsten er tilbage i Uganda, og denne gang med selskab af vores dedikerede bestyrelsesmedlemmer, Bjarne og Gerner. Med henholdsvis 20 og 8 års erfaring i bestyrelsen har de været trofaste støtter for  Child Care Denmark. Søndagen bød på en inspirerende kirkeoplevelse, hvor Carsten prædikede om at omfavne næstekærlighed og forståelse for andre. 
Budskabet var klart: Åbn dit hjerte, vis omsorg og modtag velsignelse.



På Besøg ved Emmanuel
I dag besøgte vi Emmanuel, hvor Carsten fik en opdatering på byggerier og projekter. Bjarne og Gerner, der sidst var her i 2019, oplevede imponerende fremskridt siden deres sidste besøg. Mens børnene var i skole, udforskede vi den medicinske klinik med Kezia, vores partner på klinikken. Kezia, uddannet mellem læge og sygeplejerske, vil spille en central rolle i klinikkens daglige drift. Moses, der har koordineret projektet mens Carsten har været i Danmark, viste også rundt og delte indblik i projektets udvikling. Efter nogle mindre justeringer, er klinikken snart klar til at blive indrettet, hvilket er fantastisk! 

En rundtur på Emmanuel muliggjorde også at snakke med fremtidens projekter og hvilken udvikling Emmanuel går i møde. Vi besøgte skolens computerlokaler, hvor et nyt computerskab vil sikre vores udstyr. Dette åbner også døren for Rikkes genoptagelse af undervisning, hvilket hun ser meget frem til! 

Kezia, Gerner, Carsten, Moses og Bjarne foran den kommende medicinske klinik. 


Kezias yngste søn, Liam, på syv måneder var også med på udflugt.

De yngste børn havde pause, da vi ankom på skolen, og de så nysgerrigt til os
 - og med smil på læberne. 



Og sikke et smil hos Gerner, som var imponeret over fremskridtet ved Emmanuel siden 
han sidst var i Uganda. 







Gerner, Bjarne og et af børnehjemmets socialrådgiver, Zipporah.