søndag den 1. november 2020

Hjemmesøndagsskole & Møde med fadderbarn

I slutningen af september måned blev forsamlingsforbuddet for religiøse aktiviteter delvist ophævet, og uganderne kan nu atter samles til gudstjeneste i kirkerne søndag morgen. For børnenes vedkommende er det for en tid endnu fortsat ikke tilladt kirkerne at afholde søndagsskole.

På UCC's småbørnshjem holdes børnene derfor hjemme søndag efter søndag, så længe forbuddet er gældende. Hjemmets mama'er har selv påtaget sig opgaven og sørger for at undervise i bibelteksterne og synge med børnene. Det fungerer fint, og børnene elsker at deltage i aktiviteterne.

 
Formiddagssnack 

Børnene elsker at synge og optræde!

I formiddags var der masser af sol, så hjemmets store drenge tog sig et slag huskespil på græsset sammen med Joan, som kom på besøg efter at være vendt tilbage fra ferie i Danmark.

Så er huskespillet skudt i gang! - Ak, når tålmodigheden blandt deltagerne er begrænset, bliver man altså nødt til at vende flere kort ad gangen, så der hurtigere kan komme stik i hus! 😉

 
Tv: Joshua har fundet sit første stik. Th: Mirembe, Mathew og Moses viser stolt deres samling af stik frem.

Drengen, Yasin, som i foråret blev bragt tilbage i UCC's varetægt efter et mislykket forsøg på at genforene ham med familien, stortrives fortsat og er atter blevet en glad dreng, som udviser opmærksomhed i samværet med hjemmets mama'er, der kærligt giver ham omsorg og nærvær. 

 

Tv.Yasin kan fint gå små runder på verandaen, når blot mama Grace støtter. Th. Yasin elsker mama Grace. 💕

Sæbebobler er fantastiske at iagttage!

Faktisk har vi brug for nye faddere til Yasin, som vil støtte med betaling af blandt andet medicin, bleer og tøj til drengen. Hvis dette har vakt din interesse, kan du skrive til os på følgende mailadresse: admin@childcaredenmark.dk

Du kan også tilmelde dig fadderskab og/eller læse Yasin's historie på Child Care's hjemmeside: 

https://childcare.dk/bliv-fadder

 
Tv: Joan og Yasin. Th: Yasin 💙

I løbet af eftermiddagen mødtes Joan med et ældre fadderbarn, Samuel, i Masaka. Drengen påbegyndte klassetrinnet, S3, i foråret, men blev - lige som mange andre studerende - efter kort tid sendt hjem på tidsubestemt 'ferie' i forbindelse med coronapandemien og nedlukning af landet. Siden nedlukningen har Samuel ikke haft mulighed for at vende tilbage til studierne, og meget tyder på, at dette heller ikke kommer til at ske før ved det nye skoleårs begyndelse i februar måned 2021.

Samuel (i midten) savner studierne og sine klassekammerater. Heldigvis har han været i stand til at påtage sig et lille job hos en byggemand i området og har dermed formået at gøre sit til at 'få tiden til at gå' med noget fornuftigt og samtidig tjene lidt lommepenge.

/js