mandag den 9. november 2020

En ny arbejdsuge i UCC

 Så er vi atter i gang med en ny uge, og mandagens morgenmøde med planlægning af ugens forskellige opgaver og aktiviteter er i fuld gang.

Efter planlægningsmødet ankom UCC's trofaste chauffør til kontoret, Frank, (th) for at fylde sin bil med sæsonens første julesække og andre gaver og derefter køre mod Aunt Kibuuka Skole sammen med socialarbejder, Wilberforce, hvor forventningsfulde fadderbørn kunne se frem til at modtage gaver og hilsener fra deres faddere.

På Moses' kontor fortsatte morgenens program for Joan, Moses og Mukulu med et skype-møde med Carsten i Danmark. Der er løbende forskellige emner, der skal snakkes igennem og tages hånd om i organisationen, og så er det nemt at kunne mødes på denne måde.

I år har du som fadder mulighed for at bestille et julekort + hilsen til dit fadderbarn via onlineshoppen. Det er der mange, der benytter sig af, og UCC's sekretær, Harriet, er derfor allerede nu i fuld gang med at nedgrifle de søde julehilsener, som skal bringe stor glæde ude hos fadderbørnene og deres familier i nær fremtid!

Drengen, Owen, modtog i dag en corona-madpakke m.m. fra sin fadder....

...og så også et nyt og sjovt dart-spil!

Også drengen, Joseph, fra Aunt Kibuuka Skole modtog det sjove dart-spil i dag + en julesæk og en julesok fyldt med knas og godter.

Denne dreng ved navn, Allan, har modtaget både corona-madpakke, julesæk og julesok af sin fadder. Sikke en dejlig gave!

Sirus med sin julesæk.
/js