fredag den 28. juni 2024

Optimering af Emmanuel & Profilopdateringer

Vi har haft en fantastisk uge hos Uganda Child Care. Carsten og hans datter, Esther, er stadig i Uganda, og stemningen er i top. Vi har bl.a. holdt mange møder på kontoret, hvor vi har drøftet emner og projekter som f.eks. vores børnehjem, skole, projekter, håndtering af sociale sager, vores nye kontor, Synology systemet og meget mere. Disse møder har styrket samarbejdet i hele teamet.

Fællesmøde på kontoret for at lære det nye system, Synology. 

Fællesmøde på Banda Lodge.



Optimering af Emmanuel
Desuden har Carsten og Moses haft travlt med at forbedre internetforbindelsen ved Emmanuel. Dette vil ikke kun være en fordel for det nye kontor og computerundervisningen, men også fremover i undervisningen, så lærerne kan finde ressourcer på internettet. Vi stræber efter at optimere skolen og undervisningen for at give børnene og lærerne de bedste betingelser i hverdagen og fremtiden.


Moses fik også arbejdshandskerne på, da der skulle graves ud til de nye kabler.



Smilet og humøret er vidst ikke til at tage fejl af.



Årets Profilopdateringer
Vores socialarbejder, Walter, praktikanten Climah og Rikke er desuden begyndt på årets profilopdateringer, som hvert år gøres tilgængelige for fadderne. Hvert år sørger vi for, at fadderne får en dybdegående opdatering om deres fadderbarn, som inkluderer en gennemgang af familieforhold, skolefremskridt, sociale- og økonomiske udfordringer, hobbyer, interesser og meget mere. Disse opdateringer er med til at styrke relationen mellem fadderne og fadderbørnene og giver mulighed for at lære børnene bedre at kende. Vi nyder at lave disse opdateringer, da det giver os mulighed for at tilbringe tid med hvert enkelt barn og høre om deres hverdag. Det styrker også båndet mellem os og børnene, hvilket er fantastisk.

I næste uge besøger vi derfor alle vores skoler for at møde fadderbørnene. Som altid glæder vi os til at møde en masse glade og smilende børn.



Godt humør og en masse glade børn på Lusango skolen. 


Der blev taget årets profilbilleder.