søndag den 17. juli 2022

Gensynsglæde

Der er gået næsten 3 år, hvor vi ikke har haft mulighed for at rejse til Uganda som familie, men nu er det lykkedes os at komme afsted. Efter en lang rejse ankom vi til Masaka i går, men vi var meget trætte og skulle lige lande i støvet... der er meget tørt for tiden og der er virkelig meget støv overalt. 

Et enkelt billede fra vores lange rejse - her mellemlanding i Nairobi kl "over-vores-sengetid"

Hannah var meget glad for at vi endelig ankom til Uganda

I dag var vi i kirke i Masaka Family Chrurch. Pastor John er kirkens præst og han gør et rigtig godt stykke arbejde sammen med hans kone, Kezia. I dag holdt Kezia søndagsskole og vi delte bamser ud til alle børnene. Vi deler næsten altid medbragte donationer ud i bushen, men denne gang ville vi starte med kirkens egne børn - og de blev meget glade. 

Jeg (Ruth) fik også lov til at dele et ord med kirken

Søndagsskole - børnene tegner

Hannah og Kezia deler bamser ud - børnene fik selv lov til at vælge

Børnene var meget glade og taknemmelige - de store børn kom og så på, så Carsten delte også bamser ud til dem. Det blev de meget glade for at han så, at de også havde lyst til at få en bamse

Om eftermiddagen var vi sammen med Salma, som har passet vores børn da de var små. Gensynsglæden var stor. Vores børn har altid elsket at blive passet af Salma, som er en naturlig magnet for børn. 


Pigernes gensyn med Salma - til Salmas store overraskelse var det nu hende der var den laveste!! 

/ruth