fredag den 28. marts 2014

Christina og Kathrine bager bryllupskage part. 2

Fredag morgen kørte vi med Ruth fra skolen og hjem til hende. Dagen i dag stod på, at betrække at kager med hvid chokolade. Til formålet havde vi syv kg hvid chokolade. Rimelig voldsomt, når der allerede var brugt to kg mørk chokolade til selve kagen. 

Den nederste bund havde en diameter på 44 cm. Så der kage!


Ruth gik i gang med at smelte hvid chokolade, mens vi gjorde kagerne klar på spisebordet. Det tog sin tid at overtrække kagerne, da ingen af dem var helt ens. Men efter seks timer i dyb koncentration og kvalme af for meget chokolade, kunne vi klappe os selv på skulderen og kigge på fire flotte bryllupskager. 

Pyntede bunde 

Når en kage var overtrukket, pyntede Ruth den med spiseligt guld glimmer og afrikansk bånd. På de største kagebunde skrev hun med chokolade et bibelvers, Moses og Esthers navn og bryllupsdatoen. Det blev så flot. 

Nedenfor ses kagerne i aktion! 



Vi måtte lige se, hvordan det ville se ud på kagestativet.

Vi kan 100% sige at ingen af os nogensinde, har bagt så meget kage og at vi helt sikkert skriver det her på vores CV ;-)