tirsdag den 19. juli 2022

Besøg på Emmanuel børnehjemmene

Mimi strålede omkap med børnene på vej op til Emmanuel skole

På besøg i en af Emmanuels klasser

Lærerne har dekoreret klasselokalerne med fine og lærerige plakater

Vi kørte til Emmanuel for at aflevere tøj til de 2 børnehjem med ialt 16 børn. Der er 5 piger og 11 drenge, så det var drengene der trængte mest til tøj. Vi var faktisk temmelig heldige at det tøj vi havde med passede rigtig godt til børnene og at der var en del drengetøj. De donationer vi har fået til børnehjemmene har ofte været mindre størrelser, så denne gang var havde vi prioriteret at tage tøj med, som var lidt større. 

T-shirts fra RKG i Klarup

Det var lidt sådan her dagens tøjuddelingskaos foregik! 

Vi havde også en del legetøj med til børnehjemmet

Vi havde også masser af undertøj med og det blev de meget glade for, da det var noget af det de virkelig manglede. Så her kan jeg også bare komme med en generel opfordring til at det er en god ide at donere brugt undertøj til projekter i fattige lande, for der er helt sikker er masser af børn rundt omkring i verden, som bliver glade for at få pænt undertøj selvom det har været brugt. 

Mimi og Esther med Blessing

Vores piger var helt solgt over den søde lille pige, Blessing, som kom til børnehjemmet for ca 3 uger siden. Allerede på de få uger er hun blomstret virkelig godt op. Pga underernæring havde hun ikke energi til at gå da hun kom til børnehjemmet, men allerede nu er hun godt igang med at gå er udstråler meget mere glæde og velvære. Blessing har stadig brug for et par fadderere, der har på hjerte at støtte hendes opvækst på børnehjemmet økonimisk. Mimi var klar til at adoptere hende, men det går jo ikke når man er 13 år og på vej på efterskole, men forhåbentlig er der også andre der får på hjerte at hjælpe hende. Man kan tilmelde sig som fadder via dette link (eller læse mere om hvorfor hun kom på børnehjemmet):

 https://childcare.dk/vare/fadderskabsabonnement---194-blessing-kwagalagwe

Hannah med Blessing

Carsten kiggede til byggeriet af klinikken som så småt er igang. Vi har modtaget en donation fra Sundhedspersonalets Missionsfællesskab (SMF), som valgte at afvilke foreningen efter næsten 100 års virke. Deres indeværende midler blev fordelt til forskellige sundshedsfremmende projekter og UCC blev tilgodeset med et beløb til at bygge en klinik for. Den donation har betydet at vi kunne komme igang og bygge fundamentet, som i fremtiden skal blive en klinik i lokalområdet ved Emmanuel skolen. Næste fase er at bygge murene op, hvilket nok koster omkring 25.000 kr. 

Walter og Carsten ved klinikkens fundament 

En af de sjove ting ved at være på køretur i bushen er at sidde på taget af bilen

Pigerne synes at det var sjovt (og støvet!!)

/ruth