mandag den 23. maj 2022

NYE SØSKENDEBØRN TIL EMMANUEL BØRNEHJEM

 Child Care modtog i går fem nye søskendebørn til Emmanuel Børnehjem i Kyambazi.

Børnene, som er i alderen fra 5-14 år, er opvokset under ringe kår hos deres mor og bedstemor i området ved Katete Village nær Tanzanias grænse.
Børnenes far forlod familien for ca. 5 år siden. Derefter har kvinden i perioder været nødsaget til at efterlade børneflokken hjemme hos deres gamle og syge bedstemor, imens hun tog på udkig efter småjobs i andre områder for at tjene en indkomst til familiens opretholdelse.

De fem børn er umiddelbart alle ved godt helbred, men er underernærede og har brug for næringsrig kost samt tryghed og omsorg. Søskendeflokkens ældste pige, Patience, på 14 år er formentlig psykisk mærket af den hårde opvækst med ansvaret for sine yngre søskende samt de mange daglige arbejdsopgaver i hjemmet både før og efter skoletid.

På Emmanuel Børnehjem kan søskendeflokken nu se frem til en ny tid i trygge omgivelser blandt andre børn og med omsorg, trøst og kærlig pleje fra hjemmets ansatte socialarbejder.

Vi søger faddere, som ønsker at støtte disse fem børn med kr. 200,- om måneden.
Skriv til os, hvis du er interesseret i at støtte børnene, og/eller tilmeld dig som fadder for et af børnene via Child Cares hjemmeside:
På forhånd tak!