mandag den 19. oktober 2020

En lang dag med regnskaber

 dagen blev brugt på regnskaber hele formiddagen og i banken hele eftermiddagen sammen med UCCs bogholder Geofrey. Vi havde en del kontoer som ikke blev brugt men som alligevel står og trækker bank charges, så det var godt at få ryddet op.

Moses var i Kampala for at for at aflevere regnskaber og rapporter til NGO myndighederne. Endnu engang havde de ændret procedure så igen var det ikke muligt at få det afsluttet. Deres sagsbehandlinger er meget omstændige og langsomme så det kræver virkelig tålmodighed at navigere på offentlige kontorer i Uganda.

I banken med DFCU bankmanager Joseph som vi brugte hele eftermiddagen med...

Vores regnskabsfører Geofrey

I banken mødte jeg også lederen af Hope Secondary School som fortalte at mens skolen har været corona havde de haft besøg at indbrudstyve på skolen som stjal alle skolens computere. Alligevel var han glad for ca. 80 børn var nu tilbage på kostskolen. 

Vores socialarbejder Walter var i felten med onlingegaver og skoleleder Ivan og pastor John tog en tur ud til Emmanuel for at mødes med byggefolkene som skal påbegynde fundamentet til kirken i morgen.

En glad familie har her fået en corona madpakke





/cj


Ingen kommentarer:

Send en kommentar