tirsdag den 30. juli 2024

Hyggelig Aktivitetsdag!


Familien Jespersen er nu tilbage i Danmark efter et vidunderligt ophold og besøg i Uganda. Lige inden de rejste, deltog Rikke, Esther og Miriam i en aktivitetsdag hos Emmanuel. Dagen var fyldt med fodbold- og netballkonkurrencer for alle skolens elever. Vi tog afsted for at heppe og nyde tiden sammen med de yngste børn. Det var en dejlig eftermiddag med fantastisk selskab.










fredag den 26. juli 2024

Pædagogisk Seminar & Pizzadag på Emmanuel

Pizzadag

Vi har haft nogle skønne og betydningsfulde dage med børnene i centrum. Vi vil gerne takke en af vores vidunderlige faddere for en generøs donation, der gjorde det muligt at holde en Pizzadag for vores børnehjemsbørn. Vi lånte en pizzaovn og fik hjælp fra personalet på Banda Lodge til at lave pizzaerne sammen med børnene. Vi er utroligt taknemmelige for, at vi kunne skabe en særlig aften for vores fantastiske børn sammen med familien Jespersen og personalet fra Uganda Child Care. Tusind tak for donationen!

















Seminar på Emmanuel 

Ruth, som er uddannet pædagogisk assistent og har over 25 års erfaring med at arbejde med børn, delte sin viden og kompetencer med UCC-personalet, lærerne på Emmanuel Skolen og vores socialarbejdere på børnehjemmet. Dagen bød på pædagogiske refleksioner, praktisk erfaring, teoretisk viden og gruppearbejde, da Ruth holdt et seminar på Emmanuel Skolen. Denne undervisning var utroligt vigtig for os, da teorien om børns udvikling ikke fylder ret meget på uddannelserne i Uganda. Mange børn i området er socialt udsatte, og vi ønsker at skabe opmærksomhed omkring problematikkerne sammen med vores personale. Det handler om at hjælpe børnene bedst muligt og skabe gode og trygge relationer mellem de voksne og børnene.
Mens personalet deltog i seminaret, passede og legede Carsten og Ruths tre piger med børnehjemsbørnene og sørgede for masser af hygge.

















søndag den 21. juli 2024

Badedag i Masaka!

Vi har været så heldige ved Uganda Child Care, at Asgers Transport Aps i Frederiksværk, har doneret en skøn badedag ved en børnevenlig pool i Masaka for alle børnene og personalet fra vores børnehjem. Det var en helt fantastisk dag, hvor børnene legede i vandet i næsten seks timer, kun afbrudt af en frokostpause med lækker mad og sodavand. Både børnene, UCC-personalet og familien Jespersen nød dagen fuldt ud med masser af leg, smil og kvalitetstid.

Tusind tak for den generøse donation!


























mandag den 15. juli 2024

Hyggedag i Uganda!

Vi har haft nogle fantastiske hyggedage med familien Jespersen i Uganda. I weekenden besøgte Ruth, Miriam, Esther, Hannah og Rikke børnehjemmene, hvor de malede ansigter, legede på legepladsen og lavede farverige masker sammen med børnene.

Desuden inviterede Carsten og Ruth alle medarbejdere fra UCC-kontoret samt lærere og støttepersonale fra Emmanuel skolen til en barbecue på Banda. Aftenen blev en kæmpe succes med lækker mad, godt selskab og et meget energifyldt pakkespil!

Søndag prædikede Ruth og Carsten i Masaka Family Church. Her underviste de blandt andet om ægteskabets udfordringer og styrker, forskellene mellem mænd og kvinder, og hvordan disse forskelle kan være en styrke for hinanden.

Vi ser frem til mange andre spændende aktiviteter de næste par uger, og stemningen er fantastisk ved Uganda Child Care.

Se de mange skønne billeder fra de sidste par dage nedenfor!




Ansigtsmaling og hyggedag ved Emmanuel Børnehjemmene



















Barbecue aftenen med UCC personale
















Masaka Family Church